Política

Joan Baldoví presentarà el seu llibre a Benissa el pròxim dissabte 16 de març

Cartell de la presentació del llibre de Joan Baldoví
Cartell de la presentació del llibre de Joan Baldoví

Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés de Madrid i candidat al Congrés a les pròximes eleccions generals, visitarà de nou Benissa el pròxim dissabte 16 de març a les 12 del matí per a presentar el seu llibre “Joan Baldoví. En clau valenciana”, publicat per l’editorial Perifèric Edicions i escrit per Salvador Vendrell, qui també participarà en la presentació, a més de Vicent Bertomeu “visa”, membre de la candidatura municipal de Compromís, qui presentarà l’acte que tindrà lloc en la seu de Compromís Benissa, situada al número 10 del carrer Sant Nicolau. Des de Compromís indiquen que “es farà a l’hora del vermut, beguda tan típica nostra, feta per suposat ací i amb un trosset de corfa de taronja valenciana que també podrem gaudir en la mateixa presentació del llibre, en unes jornades que hem anomenat vermut&poble i que tindran continuïtat el pròxim dissabte 11 de maig, aquesta vegada amb el candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià i el seu llibre, ‘Quadern de l’Europa trista’ com a protagonista.”

El tema central de “Joan Baldoví. En clau valenciana” és la trajectòria política i personal del diputat a les Corts Generals i exalcalde de Sueca. D’aquesta manera, el llibre dóna a conèixer aspectes personals i professionals de Baldoví. El treball recull i conta al lector el seu pas per la Universitat, l’estret vincle que manté amb la seua ciutat natal. També parla del seu inici en la política en l’àmbit local i la seua evolució fins a arribar a la seua actual etapa a Madrid com a diputat al Congrés.

A més, també és una espècie d’homenatge a tota una generació que va nàixer als anys cinquanta del segle XX, que va estudiar en la Universitat i que es va incorporar a la vida política des de posicions d’esquerres, del valencianisme polític i de recuperació de la personalitat del país.

Pel que fa al seu autor, Salvador Vendrell, és columnista, escriptor i professor de l’Institut Joan Fuster de Sueca. Ha guanyat el Premi de narrativa Ciutat de Sagunt 2013 amb la novel·la “Quan truquen de matinada” (2014). És columnista del diari Levante-EMV des de 2002, i ha publicat dos reculls d’aquestes columnes en els llibres ‘Columnes de paper’ (2011) i ‘Els dimonis que dicten’ (2016).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?