Política

Ja es coneixen qui són els membres que formen la candidatura del PSPV a Benissa

El PSOE de Benissa va presentar fa uns dies la candidatura amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 27 de maig. Una llista que està encapçalada per l’actual portaveu del grup municipal socialista, Vicent Cabrera, i que té l’objectiu de desbancar el Partit Popular del govern local. El líder dels socialistes va voler destacar la presència d’11 llicenciats entre les 19 persones que componen la llista. El número dos de la candidatura està ocupada per Antonio Lorente. En el tres apareix Maite Ivars, la primera dona de les huit que integren la candidatura. En el número quatre està l’actual regidor Juan Crespo mentre que el lloc cinqué està ocupat per Dolores Luna.

Amb el número sis concorre Rosana Frau, Robert Cabrera ocupa el lloc seté mentre que Carol Ivars és la número 8. Doménec Miralles és el 9 de la llista, Pedro Cabrera el 10, Victora Moreno l’11 i Ramón Ivars el 12.

Finalment en el lloc de la llista tretze apareix José Cabrera, seguit en el 14 per Lucía Morell; Félix Donoso està en el 15 seguit de Miriam Pellicer en el 16 i José Luis Vives en el 17. Finalment, els suplents de la llista del PSOE a Benissa són Miriam Cabrera i José Jaime Banyuls.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?