Política

Infobenissa publica la primera part de les entrevistes electorals en vídeo

Eleccions 2011
Eleccions 2011

Infobenissa comença hui dilluns una sèrie d’entrevistes electorals en format vídeo als candidats a la batlia de Benissa amb motiu de la celebració de les eleccions municipals del pròxim diumenge 22 de maig. Cada dia, fins el dijous, es publicarà una entrevista diferent en la qual cadascun dels candidats respondrà un seguit de preguntes formulades pel periodista benisser Guillem Ivars Cabrera. El calendari detallat d’entrevistes, i la temàtica de cadascuna, es pot consultar en la pàgina del nostre especial “Eleccions Municipals 2011“.

L’ordre d’aparició dels candidats en els vídeos s’ha fet respectant un ordre invers segons el nombre de regidors que cada grup polític va obtindre a les últimes eleccions municipals, de forma que el partit que va obtindre menys representants és el primer en aparèixer. En el cas de la coalició CIBE-Bloc s’ha considerat que en el moment de constituir la corporació municipal, l’any 2007, CIBE tenia un regidor mentre que el Bloc en tenia dos.

Hui vos presentem l’entrevista “22-M: Objectius i llistes“, en la qual els diferents candidats exposen que és el que esperen ells i els seus partits d’aquests comicis i ens descobreixen la clau de les seues llistes electorals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?