Política

Els 17 integrants amb què el PP de Benissa optarà a renovar l’equip de govern

Candidatura del Partit Popular
Candidatura del Partit Popular

El Partit Popular de Benissa ha decidit fer una presentació de la seua candidatura al complet de manera digital. El cap de llista Arturo Poquet, que opta a renovar el seu lloc en l’alcaldia, ha publicat un vídeo a través de les seues xarxes socials en el qual s’anuncien els deu primers membres de la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig.

Com a número dos, se situa l’actual regidor d’Esports i secretari general del PP al municipi, Adrian Cabrera. A la llista, se li suma un elenc d’homes i dones de Benissa amb un marcat perfil professional i tècnic.

La número tres serà Raquel Oltra, empresària del sector farmacèutic i especialitzada en l’àmbit de l’ortopèdia. El número quatre serà per a Virgínia Pérez, una jove graduada en Magisteri Infantil que actualment desenvolupa la seua activitat professional a la guarderia Bambi.

El cinqué és Vicente Ferrer, empresari amb titulació superior en Economia i Màster en Fiscalitat i Tributació. El lloc sis l’ocuparà la candidata independent Pepa Bertomeu, amb formació en Dret i exercent com a procuradora de tribunals.

El seté lloc és per a Juan Martínez, funcionari de carrera i Graduat Social amb més de 20 anys d’experiència en l’administració pública. La huitena plaça l’ocuparà Jorge Ivars, que compta en el seu haver amb una llarga trajectòria política, més d’una dècada d’experiència contrastada en l’administració pública i un important bagatge en l’àmbit privat com a director comercial.

La número nou és Celia Àusias, una jove opositora a policia local molt vinculada a les festes i les tradicions de Benissa. La deu de la llista és Laura Pérez, Graduada en Dret, d’origen colombià i establida a Benissa des de fa més de 15 anys.

Els següents llocs de la candidatura els ocuparan regidors de l’actual equip de govern com Adrian Ivars, Isabel Bou o Lorena Ivars i alguns militants de l’agrupació local com Roberto Box o Paco Cabrera. A més, els populars també comptaran en el seu equip amb una resident estrangera d’origen italià, Isabella Romeri. En un gest simbòlic, la llista la tancarà l’actual diputat provincial i exbatle de Benissa, Juan Bautista Roselló.

Mari Ángeles Moll, Mari Ángeles García i Antonio Mayor seran els suplents de la candidatura amb la qual el PP de Benissa concorrerà als pròxims comicis locals.

Llista completa

Arturo Poquet Ribes
Adrian Cabrera González
Raquel Oltra Bondia
Virginia Pérez Gato
José Vicente Ferrer Ginestar
Josefa Bertomeu Ivars (INDEPENDENT)
Juan Martínez Durá
Jorge Ivars Hinojo
Celia Àusias Tent
Laura Victoria Pérez Martínez
Adrián Ivars Pastor
Isabel de la Nativitat Bou Ivars
Roberto Box Lidón
Francisco Cabrera Sellés
Lorena Ivars Santacreu
Isabella Romeri
Juan Bautista Roselló Tent

Suplents

María dels Àngels Moll Llobell
María Ángeles Garcia Baidal
Antonio Mayor Puig

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 20 d’abril de 2023 a lamarinaalta.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?