Política

El PP de Benissa promet congelar l’IBI i s’atribueix la variant de la N-332

El candidat a l’Ajuntament de Benissa pel PP i actual batle, Juan Bautista Roselló, va presentar ahir el programa electoral de cara a les pròximes eleccions. Un programa que es divideix en dues parts, d’una banda, un recordatori de “les més de 140 actuacions desenvolupades durant els últims huit anys” i, d’altra banda, els 100 projectes de cara al futur. En aquest sentit, Roselló va fer un exhaustiu repàs del programa i va anunciar que pel que fa a la gestió municipal i les contribucions “reduirem el tipus de l’IBI perquè no experimente cap pujada en els anys vinents”.

Així mateix, el programa electoral del PP també contempla obres del Govern Central com és “l’execució immediata de la variant de la N-332” al seu pas per Benissa. Quant a les infraestructures els populars van advocar per l’ampliació i millora de l’avinguda de la Marina i de l’execució de la Ronda Nord.

Juan Bautista Roselló es va comprometre igualment que si el Partit Popular ostenta la governabilitat de Benissa en el pròxim mandat “construirem almenys 100 pisos de protecció oficial”. També es portarà a terme, en el camp de l’educació, la construcció d’un gimnàs a l’escola Pare Melchor així com la reforma, adequació i ampliació del Manuel Bru.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?