Política

El líder de Ciudadanos a Benissa se’n va a Vox i arrossega la militància

Juan Carlos Jimenez Hidalgo
Juan Carlos Jimenez Hidalgo

El candidat a l’alcaldia de Benissa per Ciudadanos, Juan Carlos Jiménez Hidalgo, que es va quedar lluny d’entrar en la corporació municipal (va obtindre 115 vots), s’ha donat de baixa d’aquest partit i s’ha afiliat a Vox. Vol provar sort en el partit d’ultradreta i ha arrossegat ja dos militants del partit taronja, un d’ells el marit de la número tres de la candidatura de Ciudadanos, María Virginia Delgado.

La marxa de Jiménez és el colp a a un partit que estava en hores baixes. Al mal resultat en les municipals, va sumar-ne un prou pobre a les últimes generals. Va aconseguir 204 vots i va ser la sisena força més votada. Vox el va superar de llarg. Va sumar 677 vots i es va erigir en el tercer partit amb més suports després del PP i el PSOE. Ara Jiménez aspira a liderar una candidatura municipal de Vox. El resultat de la ultradreta en l’última cita electoral li dóna esperances de crear un col·lectiu local amb vista a muntar llista per a les pròximes locals.

Ciudadanos sí que va aconseguir representació en les anteriors municipals. El seu llavors cap de llista, l’exbatle i veterà polític Isidor Mollà, va aconseguir l’acta. Però després va secundar que el tripartit de Reiniciem, PSPV i Compromís apartara de la batlia al PP. Ciudadanos el va expulsar per propiciar eixe canvi.

Ara, coses de la política benissera, Isidor Mollà és regidor independent i forma part del govern del batle del PP Arturo Poquet.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?