Política

Compromís valora positivament els seus resultats electorals i la possibilitat d’un canvi de govern a Benissa

Els membres de Compromís per Benissa
Els membres de Compromís per Benissa

El col·lectiu de Compromís per Benissa ha fet una valoració dels resultats obtinguts per la coalició en les passades eleccions del 24 de maig. En primer lloc, a nivell municipal han recollit més de 500 vots, possibilitant així que Xavi Tro i Mari Carme Ronda siguen regidors en la legislatura que està apunt de començar, sent l’única força política que ha pujat en vots i en nombre de regidors aconseguint el suport de l’11,31% dels votants (en les eleccions locals del 2011 va ser del 9,15%).

En eixe sentit, després de valorar el nou escenari polític que les urnes han dibuixat al poble, volen recordar a la ciutadania benissera que com no potser d’altra manera Compromís actuarà amb plena responsabilitat en aquest possible procés de diàleg que s’obri per a configurar el mapa de la que serà la pròxima corporació municipal si és que la resta de forces polítiques progressistes desitgen arribar a un acord estable que possibilite un canvi de govern a Benissa, tal com han dit des de Compromís abans, enmig i en finalitzar la campanya electoral i el dia de les eleccions. Pensen seriosament, i així ho han plantejat sempre, que cal un nou govern que es plantege amb diàleg, consens i valentia i que accepte el compliment de la majoria del programa electoral de Compromís per al futur govern local.

Per finalitzar, des de la formació donen les gràcies per tots eixos somriures que han confiat en ells i anuncien que seguiran treballant per a portar endavant el seu projecte de poble i de país, de valencianisme i de progrés, incansablement i sense dubtar-ho i per fer possible que Mònica Oltra i els 19 diputats del Grup Parlamentari Compromís a les Corts lideren el canvi a la Generalitat. A més, els resultats municipals obtinguts els han fer recuperar el diputat provincial que no teníen des del 1999 i els animen a encarar la pròxima cita amb les urnes, les generals en passar l’estiu, per a enviar el màxim de diputats valencianistes al Congrés de Madrid.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?