General

El Bloc valora positivament la tasca feta al capdavant de les seues regidories

El dijous 17 de juny, a les 21.30 tindrà lloc al Centre d’Art Taller d’Ivars la IX edició dels premis comercials i empresarials “Benissa és Qualitat” organitzada per la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’AFIC-CREAMA. Eixe dia es desvetllaran els noms de les empreses guanyadores, a excepció del Premi a la Trajectòria Empresarial que és triat per lliure designació del jurat i enguany ha recaigut en “Agrícola Ivars”.

“Benissa és Qualitat” són uns premis completament consolidats, mitjançant els quals es promociona el sector empresarial i comercial del nostre municipi. En l’última edició que va ser a l’any 2008, es va decidir convertir els premis en una convocatòria biennal.

En aquesta ocasió, els nominats per a les diferents categories són els següents:

1.- Premi a la conservació del Medi Ambient

Jardines y Muros Benissa S.L
Tintoreria Lagoon
La Tenda de la Terra

2.- Premi a la millor atenció i servei al client

Llibreria La Tella,
Axis Centre Clínic
Temps de Cafè

3.- Premi a la millor promoció del municipi

Administració de Loteries La Catedral de la Marina
Celosías de Levante, S.A.
Granja Escuela L’Alfama, S.L.

4.- Premi al jove emprenedor

Espai Vital (Camilo Cabrera)
Bar La Raspa (Félix Espinosa)
Llibreria la Puríssima (Natalia Aranda)

5.- Premi a la imatge de l’establiment (empresa + 500 m2)

Suministros Hosteleros Benissa
J P M Dal-Ros, S.L.
Azulejos Ribes, S.L.
A un any vista de les pròximes eleccions locals i autonòmiques que si no passa res seran a finals del mes de maig del 2011 (les últimes van ser el 27 de maig del 2007). Sobretot després de que el president de la Generalitat Valenciana,
Francisco Camps,
haja dit que les eleccions autonòmiques no van a avançar-se, evidentment per ordre directa del secretari general del PP, Mariano Rajoy. No deixa de ser curiosa la poca independència i autonomia dels partits centralistes valencians respecte a les ordres que els venen de Madrid. El col·lectiu del Bloc Nacionalista Valencià de Benissa vol manifestar el següent, resumit en aquestos 10 punts:

1. Que el BLOC de Benissa valora molt positivament el camí iniciat després de les passades eleccions municipals a Benissa, on van decidir per votació i per ampla majoria gestionar una de les àrees més importants per a nosaltres en l’Ajuntament de Benissa, l’àrea de cultura, separada en les regidories de cultura, patrimoni històric i normalització lingüística.

2. Que agraïm i felicitem la tasca duta a terme pel militant del BLOC, Jaume Ortolà durant el temps que va ser el portaveu de la coalició CIBE-BLOC i va gestionar les regidories de cultura i patrimoni històric, així com també felicitem al regidor del BLOC de Benissa, Xavi Tro per la seua feina i dedicació tant com a membre del grup municipal CIBE-BLOC, així com a responsable de les regidories de cultura, patrimoni històric i normalització lingüística.

3. Que totes les decisions i accions presses pels regidors del BLOC són i han estat degudament consensuades dins del nostre col·lectiu i pels nostres militants.

4. Que el BLOC de Benissa després d’aquest estiu estudiarà la política d’aliances i coalicions amb altres forces polítiques benisseres, com ve fent des de l’any 2003 on va decidir anar amb la coalició CIBE i també a l’any 2007 on va decidir renovar aquesta coalició amb el grup independent.

5. Que el BLOC de Benissa valora molt positivament la tasca portada a terme també per la totalitat de la coalició CIBE-BLOC en quant a la feina feta en aquestos 3 anys de legislatura i especialment la del nostres representants Jaume Ortolà fins que per motius personals va dimitir i Xavi Tro fins a dia de hui.

6. Que el BLOC de Benissa convida a participar a totes les benisseres i benissers que vulguen treballar per fer del nostre poble un municipi més humà i més habitable, un municipi amb un futur digne per a tots nosaltres i per als nostres fills i néts. En definitiva fer de Benissa un lloc millor on viure i els anima a sumar-se al col·lectiu nacionalista benisser. En eixe sentit cal destacar que el col·lectiu del BLOC a Benissa ha multiplicat per quatre la militància al nostre poble en aquest últim any.

7. Que el BLOC de Benissa, tant si va en coalició o en solitari treballarà fermament per fer una llista electoral municipal el més representativa possible de la societat benissera, i que aquesta siga una llista renovada per tal que el nostre ajuntament continue tenint veu nacionalista. Un projecte ben diferenciat tant del PP com del PSOE. En definitiva que Benissa tinga la possibilitat de gestionar, de la mà del BLOC, el seu futur. Per això el BLOC de Benissa confia cegament en les possibilitats de futur del nostre municipi i espera guanyar-se la confiança de les benisseres i els benissers.

8. Que el BLOC de Benissa com no podria ser d’altra manera donarà suport en les eleccions autonòmiques a la Coalició Compromís integrada majoritàriament pel nostre partit i en menor mesura per Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds – Esquerra Ecologista.

9. Que el BLOC de Benissa confia que la justícia acabe esbrinant i condemnant a tots els implicats en el cas Gürtel, un dels més vergonyosos de la democràcia al País Valencià.

10. Que el BLOC de Benissa lamenta que tant els benissers i benisseres com la resta de valencians patim dos governs inútils i que ens marginen profundament, el de Rodríguez Zapatero al govern d’Espanya i el de Francisco Camps al govern de la Generalitat Valenciana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?