Política

Arturo Poquet distribueix les competències del seu equip de govern

Candidatura del Partit Popular

Gairebé cinc setmanes després de les eleccions, i quan han passat quinze dies des de la constitució de la corporació municipal que hi va sorgir, s’ha conegut el que era el secret més ben guardat d’Arturo Poquet fins ara. A primera hora d’aquest matí, l’alcalde ha presentat quines seran les competències que cada regidor del Partit Popular tindrà en el govern local durant la legislatura que ara comença i que s’hauria d’allargar fins a 2027.

Arturo Poquet s’encarregarà ell mateix, com ja va passar durant l’última legislatura de les competències d’Urbanisme i de Cicle Hídric, a més d’Estratègia territorial, que en la passada legislatura era competència d’Isidoro Mollà. Serà, per tant, el màxim responsable de la redacció del nou Pla General d’Ordenació Urbana.

Adrián Cabrera, número 2 a la llista del passat 28 de maig, agafa més pes a l’executiu local. A més d’Esports, que ja va dirigir durant la passada legislatura, Adrián també serà el responsable de regidories tan significatives com Festes, Zona Costanera i residents, Imatge urbana, Inversions o Obres i serveis.

Raquel Oltra serà la regidora competent en Sanitat, Serveis socials i Tercera edat, mentre que Virginia Pérez s’encarregarà d’Educació, Joventut i infantesa i Participació ciutadana.

Vicent Ferrer, que anava 5 a les llistes, s’encarregarà dels departaments d’Hisenda, Promoció Econòmica, Comerç i CREAMA, i Pepa Bertomeu serà la nova regidora de Cultura, Documentació i espais culturals, Igualtat, Normalització lingüística, Serveis jurídics i Transparència.

Juan Martínez serà el responsable de Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil, a més de Recursos humans i d’Agricultura, ramaderia i zona rural.

Jorge Ivars, el regidor amb més experiència dins l’executiu, agafarà les competències de Contractació, Turisme, Modernització de l’administració, OAC i OMIC, Projectes europeus i Presidència, a més d’encarregar-se també de Benissa Impuls, un altre dels departaments en mans d’Isidoro Mollà durant l’última legislatura.

Finalment, Celia Áusias tindrà les competències de Medi Ambient, Protecció animal, Cementeri, Inventari de bens i Patrimoni.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?