Opinió

Resposta a Uiso Alemany, per Ana Ronda Femenia

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 31 de julil de 2002:

Que desencís!, l’escridassador de L’Espai Trobat ha resultat ser Uiso Alemany Masip. A Benissa portem 11 anys reivindicant amb L’Espai Trobat un suport, certament humil, als artistes plàstics actuals i crec no equivocar-me en dir que tots s’han emportat un grat record del seu pas pel nostre municipi.

Centrant-me en el motiu de la qüestió, veig que no estàs d’acord amb mi que els teus crits de “Fora!, Fora!, això és una vergonya” llançats públicament a l’actriu que s’enfilava entre les parts que componien una de les intervencions, van ser una lapidació verbal i una falta de respecte cap a aquesta altra artista que estava fent el seu treball. Estimat amic, com no em coneixes en absolut t’informaré que a mi no em molesten les crítiques, tot el contrari, estic oberta a totes elles perquè sóc conscient que les constructives ens ajuden a millorar i ens enriqueixen. Però de tu, sincerament, cabria esperar altres coses, com per exemple una simple conversa amb mi sobre aquest tema. De debò que t’haguera quedat molt millor, menys crespat i més dialogant.

Però és obvi que la nit de la inauguració de L’Espai Trobat tenies una mica alta la bilirubina i, clar, no et vas assabentar que el meu discurs es va centrar en els artistes i les seues obres, encara que és comprensible, perquè estaves una mica distret amb el teu acompanyant. Que curiós que la teua indignació l’arrossegares tota la nit per a soltar-la només davant de l’obra de la teua pupil·la..Quin solidari!

I precisament m’estranya que sigues tu qui critique que les actuacions obvien els artistes, creia que estaves més posat en inauguracions, i de més envergadura que la nostra, ja que supose estaràs lligat a la vida cultural en la capital del nostre país. Pel que fa al meu peperisme et diré que has patinat lamentablement, ja que no sóc del PP, la meua militància és personal i intransferible, comença i acaba amb mi mateixa.

I per a finalitzar, disculpa el meu atreviment amb una institució com tu, és que les regidores de Cultura dels pobles ja no són el que eren, ens hem tornat contestadores i no apreciem els consells a pulmons plens, encara que siguen tan benintencionats com el teu.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?