Opinió

Carta oberta als joves de Benissa, pel PSOE de Benissa

No els falta raó a alguns joves quan diuen que una macrodiscoteca no és l’alternativa d’oci per a Benissa, entre altres coses perquè les necessitats que poden tindre els joves van molt més allà.

Els joves necessiten espais per a desenvolupar la seua expressió, per a comunicar-se, divertir-se i crear.

Per al PSOE de Benissa el vot no té qualsevol preu perquè la nostra idea és aportar el millor per a Benissa, per a tots, inclosos els joves.

Al llarg de tots els actes i aparicions d’aquesta campanya hem emfatitzat la necessitat de fer accions per a la joventut i per a la infància, qui ens hi haja seguit i escoltat ho sabrà. És una llàstima que per motius d’espai i saturació de propostes no es puguen explicar totes de forma més extensa.

En el nostre programa arrepleguem mesures concretes per a la infància, per als adolescents i per als joves; ampliar i crear parcs, implantar un pla d’oci infantil, omplir els caps de setmana amb espectacles en espais públics, impulsar i crear una àrea d’oci en la zona de Pla del Carrals.

Hi ha projecte i lloc per a aquesta àrea d’oci, en la zona de Pla de Carrals, prop de 40.000m2 en una zona tancada al trànsit però accessible, com un campus, on a més d’haver-hi bars o pubs, puga haver zones de lliure ús per als joves, un auditori, espais enjardinats, espais de reunió i discussió, creació artística, zones per a assajar i actuar, per a fer tallers i cursos. En definitiva un espai per a oci i per a cultura, tota la cultura que càpia a Benissa.

Però la joventut ha de ser conscient, també, que aquest espai l’han d’omplir ells, amb la seua participació, les seues propostes i la seua presència. Perquè en el PSOE de Benissa som els primers implicats que els joves romanguen a Benissa, es divertisquen, s’integren i es desenvolupen en el seu poble, que el talent es cree i es quede a Benissa, per a tots.

Tú sabràs el que has de fer, que és el que mes et convé, però pensa que igual que el vostre col·lectiu de joves és heterogeni i divers, a Benissa tots els partits polítics tampoc són iguals.

* PSOE de Benissa


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?