Opinió

Carta oberta als regidors de Benissa, per Günter Klasen

Carta (foto del flickr de Pink Sherbet Photography)
Carta (foto del flickr de Pink Sherbet Photography)

El 6 de maig vaig anar a l’Ajuntament de Benissa per a registrar la meua carta dirigida al batle i escrita amb data de 2 de maig de 2011.

Quan el batle em va veure va tancar la porta perquè estava parlant per telèfon. Quan ja me n’anava va eixir i em va cridar. Per a la meua sorpresa em va dir que mai més parlaria amb mi i això d’una forma prou agressiva, la qual cosa segons el meu parer resulta indigne per a un batle.

Tot això com a conseqüència de la meua carta en la qual exposava la meua opinió sobre el seu últim discurs davant dels Veïns de Benissa el dia 14 d’abril.

En la meua carta tan sols expose els meus dubtes i la meua opinió sobre els temes que es van tractar en aquell discurs. No comprenc els seus raonaments ja que promet coses que en realitat no compleix, ja que abans de les eleccions sempre ha repetit el mateix, ha guanyat les eleccions i les promeses han desaparegut.

Pense com a ciutadà, i com a persona meresc un tracte diferent al que em va donar esta persona amb les seues paraules. En una democràcia tenim el dret a expressar la nostra pròpia opinió y el senyor batle hauria d’acceptar tant les crítiques com els elogis ja que serien ambdós útils per a les seues futures tasques.

El batle tampoc respon les meues cartes. Registrar-les a l’OAC no serveix de res. Falta tota mostra de respecte i cortesia.

La crítica pública és un dels pilars bàsics de la democràcia i després de 36 anys de democràcia, no permetre parlar a un ciutadà que exposa la seua opinió és com posar-li un boç perquè no parle més. És això democràcia? Hi ha llibertat d’expressió?

Un batle que dirigeix un poble i en el qual els ciutadans han dipositat la seua confiança hauria d’estar capacitat per a atendre les diverses opinions dels ciutadans que al cap i a la fi són els que paguem el seu sou.

Atentament,

Günter Klasen, resident de la zona costanera


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?