Opinió

Benissa fa una mostra de civisme front als atentats de l’11-M

El passat dijous 11 de març l’estat espanyol va patir el pitjor atemptat de l’història de la democràcia. Una cèl·lula d’Al-Qaeda va fer esclatar deu artefactes en diferents punts de la xarxa de Rodalies de Renfe a Madrid, on van morir vora dues-centes persones, i moltes més van resultar ferides.

Divendres, a tot l’estat, es van desenvolupar manifestacions en repulsa d’aquestos atentats, amb una participació massiva per par de la gent que recordava les manifestacions contra la guerra de l’any passat.

El nostre poble no va voler ser menys. Dijous per la nit, en un plenari extraordinari, els grups polítics acordaven per unanimitat la condemna dels atemptats, i convocaven una manifestació per a divendres a la una del migdia. A aquesta manifestació van acudir tots els representats polítics i molta gent del poble.

També a les 7 de la vesprada, coincidint amb les manifestacions a tota Espanya, se’n va desenvolupar una altra. En un principi, des de l’Ajuntament no es volia convocar, ja que hi havien preparats autobusos per anar a Alacant, però finalment, davant la voluntat de la nostra ciutadania, va ser convocada. Un nombrós grup de gent es va reunir a la Plaça del Portal, davant l’Ajuntament, i la manifestació va seguir en silenci fins l’Esglèsia de la Puríssima Xiqueta, on es va llegir un comunicat.

No som capaços de dir la quantitat de gent que hi havia a les manifestacions, però el que estem segurs és que el poble va actuar de manera exemplar, i va demostrar a tothom que volem viure en pau.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?