Natura

Noves inscripcions per a participar al projecte d’hort urbà

L'Hort Urbà de Benissa
L’Hort Urbà de Benissa

L’Ajuntament de Benissa obri de nou el termini d’inscripció per al curs d’agricultura ecològica tardor-hivern i l’opció de ser usuari d’una parcel·la a l’hort urbà.

Els interessats a participar s’han d’inscriure a l’OAC a partir del dilluns 15 de setembre. Les parcel·les s’adjudicaran per ordre d’inscripció i el dia 18 de setembre s’ha convocat una reunió per a totes aquelles persones que vulguen participar, a les 20h a la Seu Universitària.

La primera edició d’aquest curs i adjudicació de parcel·les va tindre un èxit rotund. Més de 40 persones van tindre l’oportunitat d’aprendre a conrear les seues pròpies verdures i hortalisses des de març fins a l’agost, amb l’ajuda i coneixement que els va proporcionar José Manuel Bisseto, encarregat de dirigir aquest projecte.

Cal recordar que les parcel·les estan situades al Camí Vell de Canor i tenen una superfície de 60 m2 cadascuna. En aquest projecte pot participar qualsevol persona o col·lectiu, encara que no tinga experiència.

Els regidors de l’àrea, Paco Montagut i Arturo Poquet, han remarcat que aquest projecte té com a objectiu recuperar i crear horts comunitaris ecològics d’ús públic per als ciutadans, recuperant a més el tractament ecològic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?