Natura

L’alumnat de l’IES Josep Iborra donarà suport a la Vaga Mundial pel Clima

Imatge de la Vaga Mundial pel Clima
Imatge de la Vaga Mundial pel Clima

L’alumnat de l’IES Josep Iborra donarà suport a la Vaga Mundial pel Clima el pròxim divendres 27 de setembre. Així ho han fet saber a la direcció del centre i la seua voluntat de no assistència a l’institut. Els alumnes que poden fer vaga són els de 3r i 4t d’ESO, Batxillerats i Cicles Formatius i aquests ja no necessiten l’autorització dels seus pares, d’acord amb la sentència del Tribunal Suprem de 18 de desembre de 2014.

El moviment #fridaysforfuture impulsat per la jove Greta Thunberg vol amb aquesta vaga eixamplar el seu objectiu de conscienciar la societat que ens trobem en un punt d’emergència climàtica i que cal actuar ja deixant les energies fòssils i fer una transició completa cap a les energies renovables. L’augment de les temperatures pel canvi climàtic generat per l’ésser humà pot comportar efectes catastròfics per a les pròximes generacions si no es prenen mesures amb contundència.

A Dénia hi ha prevista una manifestació el mateix divendres 27 de setembre a les 19.00 h des de la Plaça de la Constitució.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?