General

Una alumna de l’IES Josep Iborra, 1r Premi Sambori del País Valencià

Joana Sendra Molina,   alumna del l'IES Josep Iborra guanyadora del Premi Sambori
Joana Sendra Molina

A l’ IES “Josep Iborra” tornen a estar d’enhorabona.

L’alumna Joana Sendra Molina, d’Alcalalí, que ja fou guardonada als Premis Sambori a nivell de la comarca de la Marina Alta, amb el 1r premi de 3r d’ESO, ha tornat a estar premiada.

Aquesta vegada li han concedit el 1r Premi Sambori, de narrativa en Valencià, del 2n cicle de Secundària a nivell de tot el País Valencià i que consisteix en un viatge a “Port Aventura”.

L’acte de lliurament va tindre lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant aquest dissabte 25 de maig on es comentà que en aquesta 15a edició han participat més de 100.000 alumnes de totes les edats.

Cal assenyalar que és el segon any consecutiu que l’IES Josep Iborra ha tingut un alumne guardonat amb un primer premi a la final. Cal recordar que en l’edició anterior, l’alumne Pablo Andrés Mastromano, també d’Alcalalí, va obtindre el 1r Premi Sambori de Batxillerat.

Finalment cal afegir que Joana Sendra Molina està cursant 3r d’ESO amb un excel·lent expedient i el curs passat va obtindre el 1r premi de narrativa en Castellà que organitza “Coca-cola”,de la Marina Alta i Baixa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?