General

Els alumnes de l’IES Josep Iborra reben diferents premis

Els alumnes guardonats
Els alumnes guardonats

En un ambient de crisi, densencís i retallades en educació des de l’IES Josep Iborra destaquen unes quantes bones notícies que han rebut al llarg del curs, els protagonistes de les quals han estat alumnes d’aquest centre.

En primer lloc Paula Sala Ivars, alumna de 4t d’ESO, va poder gaudir d’una setmana d’immersió a Xest durant les vacances d’estiu gràcies al Premi “Swimming in English”, a l’excel·lència acadèmica. Cal comentar que aquest premi enguany no s’ha convocat a causa de les retallades.Passant a la narrativa en castellà, Joana Sendra Molina, ha obtingut el 2n Premi provincial i Sara Vidal Ramón ha sigut 5é Premi provincial dels “Premios Coca-Cola” . Ambdues alumnes estan cursant 2n d’ESO.

Pel que fa a la narrativa en Valencià, els guardonats han estat David García Buigues de 1r d’ESO, Josep Ballester Vicens, de 2n d’ESO i Pablo Andrés Mastromanno, de 1r de Batxillerat. Aquests alumnes van ser els primers a nivell comarcal en la 14a edició dels premis “Sambori” lliurats al Poble Nou de Benitatxelll. A més a més ,i és el primer any que ocorre, Pablo Andrés Mastromanno va ser guardonat amb el 1r Premi de literatura en Valencià en la categoria de Batxillerat i Cicles formatius a nivell de tot el País Valencià, lliurat dissabte passat a Alcoi per la Fundació “Sambori”

En matemàtiques cal parlar de Joan Puigcerver Ibáñez i de Daniel Santacreu Ferrà primer i segon classificats, respectivament, en el XXIV Open Matemàtic , d’Arnau Seguí i Moll, de Lídia Santacreu Ferrà, de Qiong Li, classificats en cinquena posició i de Philipp Schnier, de José Andrés Vila i de Thaya Miranda Dinkel, en sisena posició. L’Open Matemàtic és un concurs d’àmbit estatal en el qual han participat 28 centres amb 1618 alumnes coordinats per professor de Requena Antonio Ledesma López.

Finalment cal destacar també el bons resultats aconseguits en la Prova Cangur 2012, concurs matemàtic que se celebra a nivell del País Valencià, pels alumnes representants: Jordi Armengol Miralles, Antonio Vicent Molines Martín, Yoel Gil Cobo, Lidia Moreno Trenco, Ricardo Puig Harris, Alex Tro Cabrera, Joan Puigcerver Ibáñez, Daniel Santacreu Ferrà i Javier Miralles Sanchis.

Des del centre donen la més sincera enhorabona a tots i cadascun d’ells i els encoratgen perquè seguisquen en la mateixa línia ja que són un orgull per al centre, per als professors del Departament de Matèmàtiques que han estat preparant-los: Isabel Ibáñez, Paqui Crespo i Vicent Garcia, i per a les seues professores de llengües.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?