General

S’obri el termini per a sol·licitar llicències per al mercat dels dissabtes

L’ajuntament de Benissa ha aprovat recentment la nova ordenança municipal reguladora de l’exercici de venda fora d’establiment comercial, en la seua modalitat de venda no sedentària. Aquest ordenança estableix, entre altres qüestions, els terminis per a sol·licitar l’oportuna llicència.

En l’ordenança es fixa que aquells titulars amb lloc en el mercat dels dissabtes en l’any en curs hauran de i podran renovar les seues autoritzacions fins al 15 d’octubre. Si aquesta renovació no es fa efectiva, el lloc ocupat quedarà lliure per a l’anualitat següent, i podrà l’ajuntament amortitzar o atorgar nova concessió.

D’altra banda, aquells venedors interessats a obtenir una autorització per primera vegada, hauran de sol·licitar-ho entre l’1 i el 15 de novembre. Tant l’ordenança com la instància de sol·licitud està a la disposició de tots els interessats en la zona de descàrregues de l’Agència de Desenvolupament Local de la pàgina web de l’Ajuntament (www.ayto-benissa.es) o les dependències d’Afic-Creama.

Segons ha comentat la Regidora de comerç, Raquel Soliveres, després de les reunions mantingudes, tots els titulars de llocs del mercat han mostrat la seua satisfacció davant les noves mesures que s’han adoptat. Soliveres també ha afirmat que tant les renovacions com les noves concessions es faran efectives a partir de l’1 de gener de 2006 i que d’aquesta manera es pretén potenciar aquest tipus de vendes al municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?