General

S’inaugura la remodelació del Parc de La Capella

El divendres passat, dia 20 d’octubre, va tindre lloc la inauguració de la remodelació realitzada al parc infantil La Capella de Benissa. L’acte es va celebrar a les 17.30, i va comptar amb la presència de Juan Bta. Roselló, batle de Benissa i Josefina Ivars, regidora de Parcs i Jardins.

A l’esdeveniment van acudir gran quantitat de xiquets acompanyats per les seues mares, en total aproximadament 100 persones, que a pesar de la pluja inesperada no van voler perdre’s l’esdeveniment, aprofitant així per a gaudir del parc amb gran quantitat de companys de jocs. Després d’unes paraules de Juan Bta. Roselló es va servir un berenar perquè els xiquets agafaren forces i pogueren seguir amb els seus jocs.

Aquesta iniciativa se suma a les portades a terme fins ara per la Regidoria de Parcs i Jardins ja que com apuntava Josefina Ivars “pretenem incentivar als xiquets i els joves a eixir al carrer per a compartir el seu temps lliure amb els altres, i la millor forma és habilitant àrees d’esplai” de la mateixa manera “també pretenem crear un paisatge urbà cada vegada més atractiu”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?