General

Representants de l’Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Benissa viatgen a Mieres per a participar a Juvenia 2009

Representants de l’Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Benissa, van viatjar la setmana passada a Mieres (Astúries) per a participar a Juvenia 2009.

El municipi de Benissa va presentar dèsset col·leccions, de gran nivell, sent el poble d’Espanya amb més representació dins de Juvenia 2009. Va ser tant l’èxit d’aquestes col·leccions, que alguns Clubs d’Espanya han sol·licitat algunes de les col·leccions exposades, per a les seues exposicions.

Cal destacar que, Marcos Antonio Torres Cardona, va guanyar el trofeu del Comitè Olímpic Español, amb la seua col·lecció ONCE més Recanvis, per ser considerada la seua col·lecció la millor, pel que fa a esports.

Però no va ser l’únic premiat, ja que les col·leccions de Tatiana Torres també van ser premiades per part del grup ENSIDESA d’Astúries i per la Federació Francesa.
Algunes de les col·leccions que van ser exposades a Mieres, concretament les relacionades amb els Transports, s’exposaran a l’escola Manuel Bru, ja que tracten del temari que estan desenvolupant els alumnes del primer cicle de primària, i a més, algunes d’elles pertanyen a alumnes d’aquesta escola.

Finalment, a tots els participants de Juvenia 2009, se’ls lliurarà el proper 6 de desembre, durant el mercat filatèlic que se celebrarà al Casal dels Joves de Benissa, els diplomes i les distincions corresponents a la XXI Exposició Nacional de Filatèlia Juvenil 2009.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?