General

Organitzen una reunió informativa per als ciutadans de Benissa amb alts consums d’Aigua Calenta Sanitària

Panells solars (foto del flickr d'Uk in Italy)
Panells solars (foto del flickr d'Uk in Italy)

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa farà el dijous que ve, dia 8 de març, a les 18.00h, en la sala d’actes de la Seu Universitària, una reunió informativa sobre el projecte pilot “Promoció de l’energia solar tèrmica per a aigua calenta sanitària (ACS) als edificis existents de Benissa”, dins del projecte europeu ENERMED sobre energies renovables.

 

La reunió estarà dirigida als ciutadans amb alts consums d’ACS i que no compten amb panells solars tèrmics. En ella, igual que es va fer amb les empreses de serveis energètics del municipi, (ESE), se’ls informarà del principal objectiu del projecte pilot, aconseguir un augment del nombre de plaques solars instal·lades per a ACS mitjançant contractes entre les ESE i els particulars o consumidors finals. En aquests contractes ambdues parts estarien beneficiades, ja que l’ESE realitzaria una inversió inicial que englobaria els col·lectors solars, la seua instal·lació i manteniment i que seria satisfeta periòdicament gràcies als estalvis en el consum d’energia convencional del particular.

 

L’Ajuntament s’encarregarà de la promoció del projecte, posant en contacte els particulars i les ESE, a més de l’assessorament i mesuram dels estalvis durant un any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?