General

Oberta la matrícula als cursos d’estiu de la Seu Universitària La Marina

Seu Universitària de La Marina
Seu Universitària de La Marina

La Seu universitària La Marina de Benissa ja ha fet pública la programació dels cursos d’estiu, que enguany tindran lloc la setmana de l’11 al 15 de juliol, i que s’engloben dins dels Cursos d’Estiu de la Xarxa Vives d’Universitats.

Els cursos oferts en aquesta edició són els següents:

Eines per a la dinamització i el foment de la participació juvenil
De l’11 al 13 de juliol. Durada: 20h
Descripció: Aquesta proposta formativa pretén dotar d’eines adequades a les persones interessades i alhora profunditzar i millorar la tasca del professionals que treballen amb joves. Els continguts són adaptables a les necessitats formatives de l’alumnat, sent un públic prioritàriament de cicles formatius, àmbit universitari, membres d’associacions o bé professionals en actiu que volen actualitzar el seu treball en l’àmbit de l’educació social, el treball social i magisteri.
Programa complet i enllaç a la matrícula

English of health sciences in a plurilingual area
De l’11 al 13 de juliol. Durada: 20h
Descripció: Pel fet d’abastar tres variants comunicatives (especialitzada, semiespecialitzada i general), aquest curs té un ampli ventall destinatari: alumnat, diplomats, llicenciats i postgraduats de Filologia Anglesa, Traducció, Infermeria, Salut Pública i altres àmbits sanitaris; i professionals de les ciències de la salut. Les activitats incloses en el curs consistiran en exercicis pràctics i variats de tipus oral i escrit (escoltar, llegir, parlar, traduir, escriure).
Programa complet i enllaç a la matrícula

Escenarios multiculturales de aprendizaje: tradición oral y escuela
De l’11 al 13 de juliol. Durada: 20h
Descripció: El curs es fonamenta, d’una banda, en la presentació d’activitats de caràcter expositiu que serviran com a base i fonamentació per a la discussió en grup de treball sobre les qüestions planificades. En segon lloc, s’han preparat sessions de treball la finalitat de les quals s’adreçarà a la configuració de propostes d’actuació didàctica de l’aprenentatge lector, centrades en situacions d’aprenentatge en escenaris multiculturals en els nivells de primària i secundària.
Programa complet i enllaç a la matrícula

Taller práctico de GPS
Del 13 al 15 de juliol. Durada: 20h
Descripció: Amb sessions eminentment pràctiques, es farà una introducció a les aplicació dels sistemes de posicionament global (GPS). S’analitzaran diferents tipus de dispositius i usos amb finalitat científica, pràctica o recreativa. Es practicarà l’elaboració i l’edició de la informació capturades per a l’obtenció de punts d’interès, rutes o mapes temàtics. També s’exploraran algunes de les possibilitats disponibles en Internet per compartir o obtenir informació GPS (xarxes socials).
Programa complet i enllaç a la matrícula

Cal recordar que també està obert fins el 3 de juny el període de sol·licitud d’ajuts de la Xarxa Vives per assistència a aquests cursos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?