General

Neteja i seguretat ciutadana van ser els temes estrela en la reunió amb residents en la zona costanera

Reunió amb residents estrangers a la zona costanera
Reunió amb residents estrangers a la zona costanera

El batle de Benissa, Arturo Poquet, i el regidor d’Estratègia Territorial i Zona Costanera, Isidor Mollà, van mantindre la setmana passada una trobada a l’Aula de la Mar amb residents estrangers de l’àrea costanera del municipi que va durar al voltant de dos hores. Els principals temes tractats van ser la neteja i la seguretat ciutadana, encara que també van aparéixer qüestions puntuals sobre l’enllumenat i l’empolat. Tant Mollà com Poquet van centrar la seua intervenció a explicar als assistents totes les accions realitzades al llarg dels últims tres anys i mig a la zona. Així mateix, Poquet va manifestar que actualment el departament de Modernització treballa sobre un plec de càmeres de videovigilància que servirà per a reforçar la tasca policial des de dos perspectives, la dissuasiva i la sancionadora. Per la part veïnal, van prendre la paraula al voltant d’una desena de persones que van traslladar al batle i al primer tinent de batle una sèrie de suggeriments centrats fonamentalment en aspectes com els abocaments il·legals, la recollida de fem o el servei de neteja de carrers. Poquet, que des de la seua arribada al govern ha tingut com a prioritat absoluta descentralitzar els serveis municipals de l’àrea urbana, va declarar que “hem millorat substancialment els serveis en la zona costanera però som conscients que continuem tenint molta faena per davant”.

La reunió també va servir perquè Mollà explicara el projecte de millora i adequació de Cala Advocat, del qual va dir “és el resultat d’un treball extraordinari que està plantejat des del màxim respecte ambiental i baix paràmetres de sostenibilitat”. En acabar la trobada, les autoritats locals i la Directora General de Paisatge, Rosa Pardo, van inaugurar l’exposició itinerant sobre els diferents projectes de la Cala Advocat que es podrà visitar durant els mesos d’octubre i novembre.

Amb aquesta cita, l’Ajuntament de Benissa té la intenció de “continuar renaturalitzant l’espai i posant en valor el litoral de Benissa”, va dir Mollà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?