General

Més de 100 joves de Benissa participen en una Escape Room Emprenedor Digital

L'activitat d'escape room
L’activitat d’escape room

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa juntament amb l’Escola de Joves Emprenedors Marina Alta (EJE) i amb el suport de l’IES Josep Iborra, han fet possible que més de 100 alumnes i alumnes de 4t d’ESO del municipi pogueren participar i gaudir d’una Escape Room Emprenedor Digital totalment innovadora.

A través de diferents reptes i desafiaments, els joves participants es van endinsar en un viatge pels 5 continents, que els va permetre introduir-se en la cultura emprenedora i desenvolupar les seues habilitats personals mentre treballaven el pensament crític, la perseverança, la creativitat i l’automotivació, entre altres coses. Les sessions presencials, dirigides per la directora es van dur a terme els dies 21, 23 i 24 de maig, en horari escolar i tot l’alumnat va gaudir molt de l’experiència.

L’Escola de Joves Emprenedors Marina Alta és un projecte pioner i gratuït a nivell estatal, que neix el 2016 impulsat per l’Ajuntament de Benissa, l’Ajuntament de Calp i l’Ajuntament de Teulada, especialment dissenyat per a potenciar el desenvolupament personal i professional dels joves entre 14 i 20 anys, a través de l’educació financera i la cultura emprenedora. Tot això, mentre es promouen els valors i la cohesió entre el sector públic, el sector privat, la comunitat educativa i les famílies.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?