General

Llum verda als contenidors soterrats al pàrquing del Passeig Dolors Piera

Contenidors soterrats
Contenidors soterrats

L’Ajuntament de Benissa fa un pas més en l’execució del seu pla d’inversions previst per a 2017. En aquesta ocasió es dóna llum verda al projecte d’instal·lar contenidors soterrats al centre del poble i a l’adquisició d’un vehicle per a la brigada d’obres.

El pla, que ha anat complint cadascuna de les accions programades, permet ara avançar en la renovació del parc mòbil municipal i en l’inici d’obres de soterrament de contenidors, una mesura que permet millorar la salubritat i la imatge d’espais comuns del nostre municipi. Concretament, els nous contenidors soterrats s’instal·laran al pàrquing del Passeig Dolors Piera.

De la mateixa manera, el pla d’inversions contempla la repavimentació de vials en zones rurals i a la zona costanera, la qual cosa ha de permetre millorar la seguretat en entorns d’ús agrícola i d’urbanitzacions.

En total, aquestes accions suposen una inversió superior als 108.000 euros, dels quals, 50.000 corresponen a l’asfaltat de camins, 38.000 a l’adquisició del vehicle de la brigada i els 20.000 euros restants són assignats al soterrament de contenidors.

El pla global d’inversions 2017 suposa un import total de 564.000 euros que el govern municipal ha assignat a aspectes absolutament prioritaris com és el cas de la recent posada en marxa del primer pla d’ocupació local, iniciativa amb la qual es contractaran 6 persones.

En aquesta ocasió l’esforç inversor se centra en la millora de serveis d’ús diari, si bé, el pla, que culminarà en les pròximes setmanes, posa l’accent principalment en el desenvolupament d’infraestructures i els serveis de caràcter social.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?