General

L’IES Josep Iborra de Benissa incorpora novetats en l’oferta educativa de cara al pròxim curs

IES Josep Iborra
IES Josep Iborra

Just hui, 26 de maig, arranca el procés d’admissió per als estudiants de 4t de l’ESO que vulguen optar per una carrera universitària a través de Batxillerat. A l’IES de Benissa, els estudiants podran triar entre el batxillerat científic, i el d’humanitats i ciències socials. Procés que s’activa de manera telemàtica fins al 3 de juny per a tots els centres de secundària del País Valencià.

Mentre que els que decidisquen cursar un Cicle Formatiu tenen fins al 29 de maig per a realitzar els tràmits preceptius. El procés es va iniciar el passat dia 19.

A l’IES Josep Iborra de Benissa afronten el nou curs, 2022-2023, amb novetats en l’oferta formativa, incorporant als cicles que ja s’imparteixen, – de grau mitjà d’Activitats Comercials i d’Atenció a Persones en situació de Dependència, i de grau superior d’Integració Social i de Comerç Internacional-, els Cicles de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, de la família d’Hostaleria i Turisme, i d’Educació Infantil, de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

Un altre dels canvis que experimentarà l’institut de cara al pròxim curs, com ha explicat el director del centre, Miquel López, és que deixaran de rebre de manera progressiva els estudiants de la Vall de Pop, de Xaló, Alcalalí i Lliber, que fins ara tenien a l’IES Josep Iborra com a centre de referència per a estudiar l’ESO. La pròxima obertura del CEIPSO de Xaló, comportarà una baixada en l’alumnat a l’IES de Benissa. López reconeix que es produirà un descens d’estudiants de secundària, però això podria permetre acollir més estudiants de cicles formatius.

El director de l’IES Josep Iborra, expressa el seu desig de poder ampliar l’oferta formativa del centre de cara a pròxims cursos, amb més cicles formatius. Una decisió que està en mans de Conselleria.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?