General

L’escola Pare Melchor i l’associació calpina “Amistats Belgues” col·laboren amb Joel

Dieter Moll recull el xec del "Pare Melchor" dins de la campanya d'ajuda a Joel
Dieter Moll recull el xec del "Pare Melchor"

Amb les quantitats de 813 i 1200 € respectivament van contribuir, just abans de Nadal, els estudiants de l’escola pública “Pare Melchor” de Benissa, i l’associació calpina “Amistats Belgues”, per a augmentar el saldo del compte solidari a favor de Joel, un xiquet de Benissa que va patir meningitis i que ha estat el centre d’una intensa campanya solidària per tal d’ajudar-lo en el seu tractament.

Els alumnes del “Pare Melchor” van organitzar un mercat de joguets de segona mà: joguets desaprofitats que van ser portats des de casa, valorats per una comissió de professors (des d’1€ fins 5€) i venuts al mercat del pati de l’escola. Els preescolars, d’altra banda, donaven voltes amb vidrioles solidàries recaptant diners per a la causa. Tots junts van aconseguir la quantitat de 813€. La comissió va traspassar, al Rotary Club Benissa-Teulada, per a la causa de Joel, els diners i un xec simbòlic a l’actual secretari del Club, Dieter Moll.

Uns dies abans, la presidenta de l’associació “Amistats Belgues”, la senyora Rita Van Poyer, va lliurar al president del RC Benissa-Teulada, José María Vallés una donació que sumava 1200 € per a la mateixa causa. Aquesta quantitat es va recaptar de la venda de CD amb fotos d’excursions i caminades que s’anaven organitzant i de la venda de pastissos i dolços. Vallés va agrair en nom del Rotary Club i de la família de Joel aquesta ajuda.

I finalment, una contribució de 220 € es va poder realitzar des del mateix club després del mercat nadalenc de l’últim cap de setmana abans de Nadal. Aquesta quantitat es va obtindre de la venda de veles, joguets, centres nadalencs i vi calent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?