General

Les associacions signen el conveni per a disposar d’un local al Casal d’Associacions

Els representants de les associacions benisseres
Els representants de les associacions benisseres

Divendres passat, 1 de juny, va tindre lloc la signatura dels convenis amb 9 associacions benisseres pertanyents a la Xarxa d’Associacions Municipal (XAM).

Art Performance, Agrupació Fotogràfica de Benissa, Grup de Muntanya Margalló, Vehícles Històrics La Marina, Associació Benissenca Anti-Incendis ABAI, Associació Multicultural de Benissa AMUBE, Casal Cultural de Benissa, L’Esbard Dansaire de Benissa i Col·lectiu Baix Terra, representades per les persones que ocupen la presidència de l’associació van rebre, després de la signatura del conveni, la clau de l’espai que ocuparan d’ara endavant de mans de la Regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars Martínez.

Ivars va destacar que existeixen alguns espais que es gestionen des de la Regidoria de Participació Ciutadana situats en el Casal d’Associacions que poden utilitzar totes les associacions municipals com la Sala de Juntes, la Sala Wi-fi, l’Aula de Formació, l’Aula de Tallers o la Sala Polivalent.

La regidora va comentar que “tot i que Benissa compta amb ni més ni menys que amb 67 associacions de tot tipus inscrites en el registre d’associacions municipal, hem pogut satisfer les aspiracions de totes i cadascuna de les associacions pertanyents a la XAM que han sol·licitat per escrit un espai. Esperem que el “Casal d’Associacions” es convertisca en un viver d’associacions per a l’intercanvi de recursos, informació i també per a la realització d’activitats que es puguen gaudir per part de la ciutadania benissera”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?