General

L’equip de Govern lamenta la negativa de l’oposició a aprovar els pressupostos i que es prioritzen interessos polítics al benestar de la gent

Pressupost
Pressupost

L’equip de Govern de Benissa lamenta que després de nombroses reunions mantingudes amb els membres de l’oposició (PP i el regidor Isidor Mollá) i després d’expressar la seua ferma voluntat d’arribar a acords, aquests no s’han materialitzat, posant de manifest una clara voluntat de paralització per part dels citats partits de l’oposició.

Aquesta actitud es va posar de manifest, una vegada més, el passat dimarts dia 20 durant la celebració de la comissió informativa en la qual després de presentar les propostes de pressupostos per a l’any 2017, aquests van tornar a quedar sobre la taula davant la falta de voluntat política de l’oposició.

Mes allà del gest de no recolzar les iniciatives de l’equip de govern, s’amaga la desraó d’oposar-se a les propostes encara sabent el perjudici que representa per als veïns i veïnes de Benissa.

Tal com assenyalava ahir mateix el batle de Benissa, Abel Cardona, “les diverses propostes del Pla d’Inversions 2017 estan dotades econòmicament. Hi ha propostes en les quals estem d’acord tots els grups i han eixit després d’eixes hores de treball conjunt, la qual cosa ve a dir que aquest govern escolta i té una bona predisposició per a portar endavant un pla d’inversions realista i que arreplega diverses propostes dels pressupostos participatius, per la qual cosa no s’entén la desraó d’oposar-se ara a l’aprovació d’uns pressupostos sobre els quals s’ha debatut i als quals s’han incorporat propostes de tots els partits”.

Després de les diverses reunions dutes a terme, calia esperar un exercici de responsabilitat política, màxime quan aquest equip que assumeix el treball de cercar el benestar de la ciutadania ha treballat sempre per a aconseguir un enteniment i un consens.

En aquest mateix sentit, cal assenyalar la importància que suposa per a Benissa l’aprovació dels seus pressupostos ja que la seua aprovació, entre molts altres temes, també ha de permetre portar endavant l’oferta d’ocupació pública del mateix ajuntament. Tal com es recordava ahir, avui dia hi ha una situació de certa precarietat laboral dins del nostre ajuntament perquè tenim nombrosos casos de gent que està treballant de forma interina.

Des de l’equip de govern es fa una crida a la responsabilitat i la coherència, per sobre dels interessos polítics per a fer que entre tots i totes, Benissa torne a recuperar el lloc que li correspon.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?