General

Laura Pérez Ivars: “La iniciativa del Rotary Club ha sigut una experiència única”

Laura Pérez Ivars amb sa mare
Laura Pérez Ivars amb sa mare

“Només puc recomanar passar un any escolar a l’estranger com jo ho acabe de fer”. Laura Pérez Ivars parla “d’una experiència única” mentre ens compta amb detall la seua estada a l’estat de Nova York (EUA) del passat any escolar. L’estudiant de Benissa, que ara té 17 anys, no només ha millorat el seu nivell d’Anglés mentre vivia en un país estranger i amb una família adoptiva, sinó que també ha conegut nous costums i una cultura diferent a la seua, alhora que feia nous amics.

Des de finals de juliol ha tornat a casa dels seus pares, Ángela Ivars Ivars i Miguel Pérez Ferrer, i també ha tornat al seu institut a Benissa, però segueix enyorant el seu any acadèmic als Estats Units, que segons ella, “va ampliar el meu horitzó i va formar la meua personalitat”.

Tot això va ser factible gràcies a una iniciativa del Rotary Club Benissa-Teulada, que facilita a xics i xiques d’entre 16 i 18 anys un possible intercanvi, si és que tenen suficient maneig amb l’idioma, així com franquesa i facultat d’adaptació. Aquest programa està obert a fills i filles dels membres del Club, així com a fills de no membres. El concepte dels rotaris és contribuir d’alguna manera a l’intercanvi cultural, a la comunicació entre diferents països i a la pau. D’aquesta manera, any rere any, milers de joves viatgen a un altre país, i canvien de llar i de “pares”.

També els pares de Laura van tindre una estudiant d’intercanvi a sa casa. Mary Kate Fitzpatrick, de Nova Jersey (EUA). “Hem aprés molt l’una de l’altra” , ens explica la mare, Ángela Ivars Ivars, i “ja la portem en els nostres cors, com una filla més” ens recalca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?