General

L’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB) presenta la seua nova directiva

Presentació de la nova directiva de l'ACEB

L’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB) va presentar ahir la seua nova directiva que estarà presidida per Raül Martínez.

“Agafem el relleu -de les antigues directives- amb molta il·lusió i amb una renovada directiva formada per comerciants amb molta trajectòria en el sector que ens aportaran la seua experiència i cares noves que ens contagiaran amb la mateixa il·lusió que han tingut a l’hora d’obrir el seu nou negoci”, ha volgut destacar Martínez en la presentació de la nova directiva, a la qual també ha assistit el batle de Benissa, Arturo Poquet, i el regidor de Promoció Econòmica i CREAMA, Vicent Ferrer.

Poquet ha volgut donar-los l’enhorabona “per assumir el gran repte de seguir amb la gran tasca de dinamització del comerç local del nostre municipi”.

La nova Junta Directiva de la ACEB està formada per Raül Martínez, president, Maria Palenzuela, secretària, Rosario Ivars, tresorera i Sofia Aranda, Núria Moncho, Glòria Ginestar, Micaela Argudo, Óscar Gosp, Sonia Giner, Elena Díaz-Heredero i Marta Díaz-Heredero.

L’ACEB s’estrenarà aquest Nadal amb diverses campanyes de dinamització del comerç local per a una de les èpoques de l’any de major volum de vendes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?