General

L’Ajuntament tanca parcialment al trànsit el carrer Palmera amb l’objectiu de millorar la seguretat dels xiquets i xiquetes que accedeixen al parc

La Glorieta Dolors Piera
La Glorieta Dolors Piera

L’Ajuntament de Benissa inicia, a partir de hui, 1 de març, el tancament parcial al trànsit del carrer La Palmera. Aquesta mesura, de caràcter provisional, es pren després d’analitzar les peticions de nombrosos pares i mars de xiquetes i xiquets que accedeixen al parc situat en la confluència d’aquest carrer amb la glorieta Dolors Piera.

Aquesta iniciativa pretén minimitzar el risc d’atropellament existent, perquè no és disposa d’un mur que separe la zona de jocs del trànsit rodat, la qual cosa, amb caràcter general, representa un risc evident d’atropellament. Un possible succés que pretén ser evitat amb la posada en marxa d’aquesta mesura.

La restricció és produirà en les hores de major afluència de xiquets i xiquetes al parc, quedant limitada de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00h i els caps de setmana de 10.00 fins a les 20.00h.

L’Ajuntament de Benissa, conscient dels inconvenients que implica la prohibició, trasllada als veïns i veïnes que l’acció no impedirà l’accés als seus habitatges o comerços en aquest horari, encara que s’insisteix que han de ser assumits majors nivells d’atenció davant la confiança que pot generar en el vianant la implantació de la restricció.

No obstant això, s’assenyala que es tracta d’una acció que serà avaluada després de la seua posada en funcionament, moment en el qual es prendrà la decisió definitiva més adient.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?