General

El Bloc es fa ressò del malestar per les últimes reformes del parc infantil de la Glorieta

Parc Infantil a la glorieta Dolors Piera
El parc infantil

El candidat a la batlia de Benissa pel BLOC, Xavi Tro, ha volgut fer-se ressò del malestar de les mares i pares dels xiquets menuts de Benissa per les últimes reformes efectuades al parc infantil de la Glorieta, fetes en les setmanes de l’última Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa.

Després de les queixes rebudes, el regidor del BLOC ha pogut comprovar in situ, que després d’aquesta reforma és molt més gran la mancança d’engrunsadors i tobogans per als nadons i xiquets més menuts que abans. I que segons les mateixes mares, els anteriors aparells estaven en bon estat i hi havia més quantitat de jocs per als xiquets que utilitzen aquest parc cada vesprada i els caps de setmana, sent sens dubte el més freqüentat de tot el poble per la majoria de xiquets i mares i pares benissers. A banda d’això en els llocs on abans estaven subjectes els anteriors aparells s’ha substituït el suro protector per ciment pintat amb el conseqüent perill per als xiquets.

En eixe sentit, el portaveu nacionalista defensa una ampliació d’aquest parc, separat per segments d’edat i segons les necessitats de cada grup de xiquets, amb més seguretat vial (caldria posar tanques en els accessos al carrer Palmera) i amb una oferta lúdica i esportiva per als xiquets de més edat amb cistelles per a la pràctica del bàsquet i porteries per a la pràctica del futbol en l’accés a l’Avinguda del País Valencià.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?