General

L’Ajuntament signarà un conveni amb la Conselleria perquè el Centre de Dia siga gratuït per als usuaris

Reunió de María Ángeles Ramon-Llin i Arturo Poquet

El Centre de Dia de Benissa està cada vegada més prop de ser una realitat. Arturo Poquet, batle de Benissa, s’ha reunit aquesta setmana amb María Ángeles Ramón-Llin, la nova Directora General d’Infraestructures Sociosanitàries de la Conselleria de Benestar Social.

Amb aquesta reunió, es reprenen les converses amb la Conselleria que ja es van iniciar amb l’anterior director general. Poquet li ha presentat a Ramón-Llin l’esborrany del projecte sobre el qual s’està treballant per a situar el nou centre al costat de la residència i s’han establit les bases per a la signatura d’un conveni entre la Conselleria i l’Ajuntament perquè els usuaris del Centre de Dia el puguen fer de manera gratuïta.

“Isc de la reunió molt satisfet per la bona acollida que la directora general ha tingut amb el nostre projecte. Benissa necessita un Centre de Dia i des de l’Ajuntament continuem treballant perquè siga una realitat al més prompte possible”, ha explicat Poquet.

El batle de Benissa també ha confirmat que s’està treballant perquè les obres comencen aquest pròxim 2024 i s’executen en el menor temps possible.

El Centre de Dia de Benissa és una demanda històrica, una necessitat per als nostres veïns i, ara, està cada vegada més a prop de ser una realitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?