General

L’Ajuntament insta a la ciutadania a col·laborar amb l’Institut per a la Transició Justa

L’Ajuntament acaba de fer una crida a la ciutadania de Benissa que desitge participar en la consulta pública llançada fa uns dies per l’Institut per a la Transició Justa, dependent del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic. Una iniciativa amb la qual l’ens governamental pretén nodrir-se d’informació de tots els municipis de l’Estat Espanyol a fi de desenvolupar la normativa per a la posada en marxa d’un programa d’ajudes dirigit a reforçar tècnicament les entitats locals prestant assistència en la preparació de projectes d’obres per a aquells components del Pla de Reconstrucció, Transformació i Resiliència.

Amb aquesta consulta, el Govern podrà definir actuacions finançables a través dels 100 milions d’euros previstos per a infraestructures municipals. Des del govern municipal s’ha considerat interessant donar trasllat a la població benissera d’aquesta iniciativa perquè tots els ciutadans, entitats, associacions i organitzacions que ho desitgen puguen enviar les seues observacions, projectes i idees abans del 30 de març al correu electrònic consulta-infraestructuras@transicionjusta.gob.es.

Aquelles persones que ho estimen oportú, també poden enviar eixes mateixes iniciatives a l’ajuntament a través de les adreces electròniques alcaldia@ajbenissa.es i isabelreyero@ajbenissa.es, delegacions encarregades de canalitzar projectes estratègics del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?