General

L’Ajuntament es reunirà amb FGV per a conéixer les característiques del nou pont que donarà servei a la Línia 9 al seu pas per Benissa

Recentment, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat la construcció d’un nou pont al costat del viaducte centenari Santa Anna, més conegut com el Pont del Quisi, ja que en aquesta infraestructura els actuals trens poden circular, però no els nous trens duals, pel seu pes, atenent informes tècnics realitzats per confirmar la seguretat del servei. Des de l’Ajuntament de Benissa s’ha requerit a FGV i a la Conselleria d’Obres Públiques (el passat dijous, a una trobada a Dénia) conéixer amb detall aquesta proposta, mitjançant una reunió a Benissa amb la Direcció d’Explotació i responsables tècnics d’FGV el pròxim dijous 11.

En la reunió a Dénia entre representants polítics de la Marina Alta, María José Salvador, Consellera d’Obres Públiques i la direcció d’FGV es van tractar diversos assumptes de la Línia 9 del TRAM d’Alacant. Manuel Juan, regidor d’Urbanisme va assistir en representació de Benissa i va demanar tota la informació possible de la construcció d’un nou pont annex al del Quisi. En aquesta reunió a Dénia, representants d’FGV van destacar que s’ha preservat el patrimoni de Benissa, amb la remodelació de la infraestructura existent.

El Pont del Quisi, inaugurat el 1915, va ser seleccionat per la Secció espanyola del Comité Internacional per a la conservació del Patrimoni Industrial (TICCIH) com un dels 100 elements destacats del patrimoni industrial a Espanya.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?