General

L’Ajuntament de Benissa i l’IES Josep Iborra col·laboren amb el “Programa Aula Compartida”

IES Josep Iborra
IES Josep Iborra

L’Ajuntament de Benissa, a través de les Regidories de Serveis Socials i Educació, aconsegueix un acord amb l’IES Josep Iborra per al desenvolupament del Programa Aula Compartida. Un projecte que té com a objectius globals reduir l’absentisme, la integració en l’entorn escolar, l’eliminació o reducció de comportaments disruptius, la inserció en el món laboral i el desenvolupament integral de l’alumnat.

La visió i la implicació del programa des del Departament de Serveis Socials del municipi consisteix en el treball amb el grup-classe d’una manera pràctica tant en el centre educatiu com en entorns externs del municipi de Benissa, fent als joves partícips dels diferents espais socials i comunitaris.

El Programa d’Aula Compartida està dirigit a l’alumnat amb dificultats d’adaptació a l’entorn educatiu, tendència a l’absentisme escolar i falta de motivació i d’expectatives acadèmiques o personals, i en el nostre cas compta amb onze alumnes pertanyents a 1r i 2n d’ESO.

El programa es desenvoluparà durant el curs escolar 2019-2020 (d’octubre de 2019 a maig de 2020) amb una càrrega lectiva de 8 hores setmanals distribuïdes en 4 sessions de treball setmanals i el duran a terme un educador social i una psicòloga del Departament municipal de Serveis Socials.

La regidora delegada de l’àrea, Lorena Ivars, ha assenyalat que “crear sinergies amb els centres ens permet donar un millor suport educatiu als nostrs estudiants”, destacant així la importància de seguir reforçant les col·laboracions amb l’IES Josep Iborra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?