General

La Regidoria de Serveis Socials gestiona la cessió gratuïta de receptors de TDT per a col·lectius amb risc d’exclusió social

Logotip de la TDT
Logotip de la TDT

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa ha comunicat els requisits necessaris per obtindre de forma gratuïta unitats descodificadores de TDT (Televisió Digital Terrestre). Aquesta campanya està orientada als col·lectius amb majors dificultats en l’accés a la TDT, és a dir, persones majors de 80 anys, que visquen soles o en companyia d’una altra persona major de la mateixa edat, a majors de 65 anys amb dependències reconegudes o persones amb un grau de discapacitat del 33% o superior.

Es tracta d’una campanya emmarcada en el Pla d’Actuacions de Suport a Col·lectius amb el risc d’Exclusió en els Projectes de Transició a la TDT, finançat per l’Administració General de l’Estat i respon a la imminent cessió de les emissions de televisió terrestre amb tecnologia analògica abans del 3 d’abril d’enguany.

Tots els interessats a participar en aquesta campanya hauran d’acudir al Departament de Serveis Socials abans del 3 d’abril.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?