General

Es publiquen les ajudes dels Serveis Socials de Benissa

OBERT EL TERMINI DE SOL·LICITUD D’AJUDES PER A PERSONES AMB ANCIANS AL SEU CÀRREC

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa ha obert el termini per a sol·licitar ajudes destinades a persones amb ancians depenents al seu càrrec. Els requisits són que la persona sol·licitant tinga més de 45 anys i no ocupe un treball remunerat. L’ancià haurà de ser major de 75 anys, de nacionalitat espanyola i depenent. Les ajudes seran de 170 euros o 190 euros mensuals. Els interessats hauran de realitzar la sol·licitud abans del 17 de gener de 2006.

AJUDES PER A ESTADES EN BALNEARIS DE L’IMSERSO

Per altra banda, la Regidoria de Serveis Socials ha convocat ajudes per a estades en balnearis de l’Imserso durant 12 dies. Els beneficiaris d’aquestes ajudes són els pensionistes d’invalidesa o jubilació i els pensionistes de viduïtat o altres pensions a partir dels 60 anys. Els requisits per a optar a aquestes ajudes són precisar els tractaments termals sol·licitats i no patir trastorns mentals greus.

Els terminis de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de gener en cas que es vulga gaudir de la convocatòria entre els mesos de febrer a agost d’aquest any, i el 16 de maig per a aquells que decidisquen fer-lo entre els mesos de setembre a desembre. Aquestes ajudes es tramiten en el Departament de Serveis Socials i en el Centre de Salut.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?