General

La pluja retarda els treballs al cementiri vell i impedeix que s’inaugure hui

Les obres van començar amb molta pressa, però la inauguració del Parc de Bellita, cementeri vell de Benissa, finalment, s’ha hagut de retardar. Les pluges de l’última setmana han impedit acabar en la data prevista aquest parc. El batle, Juan Bautista Roselló, pretenia inaugurar-lo hui i l’acte ja es presumia polèmic.

De fet, el CIBE-Bloc havia anunciat que els seus tres regidors no assistirien a la inauguració. En un comunicat de premsa recordaven la polèmica que va començar quan van entrar les màquines al cementeri i arrasaren zones on hi havia nínxols amb restes humanes.

“Episodi negre”

Aquest grup de l’oposició indicava que no assistia a la inauguració, suspesa ara sense que se sàpiga la nova data, perquè volia “desvincular-se totalment d’un dels episodis més negres que ha viscut Benissa en tota la seua història”. El comunicat indicava que les primeres obres al cementeri vell van suposar “la destrucció, el saqueig i profanació de tombes i van repartir els nostres avantpassats per tot el terme de Benissa i per altres pobles dels voltants barrejats entre camions de terra i enderrocs”.

El CIBE-Bloc té clar que tota la culpa d’aquest “negre episodi” la va tindre el govern local del PP “amb el batle Juan Bautista Roselló al capdavant”.

Aquest partit lamenta que “en cap moment” l’equip de govern haja intentat recuperar la titularitat pública de la parcel·la del cementeri vell que l’ajuntament va permutar. I això malgrat que hi havia un acord unànime del ple que demanava que aquesta part del cementeri tornara a ser municipal.

Aquest grup de l’oposició també diu que van ser els regidors que integraven la comissió de govern en el passat mandat els que van aprovar la permuta i van permetre que una zona de l’antic cementeri passara a mans privades. Llavors ja era batle Juan Bautista Roselló.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?