General

La parròquia celebra la designació com a basílica en plenes Festes de Moros i Cristians i forada la façana del temple per a posar banderoles

Instal·lació d'escut a la façana del temple
Instal·lació d’escut a la façana del temple

La parròquia de Benissa celebrarà la designació del temple com a basílica en plenes Festes de Moros i Cristians de la localitat. L’acte, que tindrà lloc aquest diumenge 26 de juny a les 19.30h, comptarà amb la presència del cardenal i arquebisbe de València, Antonio Cañizares. Resulta cridaner que l’acte coincidirà amb l’Entrada Infantil de Moros (18.30h) i el Setge del Bàndol Moro (20.15h), el que fa plantejar-se si no s’hauria pogut tindre un poc més de previsió per a no fer coincidir actes.

Els preparatius de la designació com a basílica s’han fet veure al Facebook de la parròquia, amb la perforació de la façana del temple per a instal·lar diverses banderoles i escuts a la façana. Cal indicar que aquest immoble té la qualificació de Bé de Rellevància Local (BRL) i la seua protecció fa que es necessite informe previ de la Conselleria de Cultura, el que no consta que s’haja sol·licitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?