Festes

Benissa celebra aquest cap de setmana les Festes de Moros i Cristians

Cartell de les Festes de Moros i Cristians 2014 de Benissa
Cartell de les Festes de Moros i Cristiansde Benissa

Benissa celebra aquest cap de setmana les seues festes de Moros i Cristians en honor a Sant Pere. Les festes més importants de l’estiu ja que tenen un gran atractiu turístic per la seua música, color, pólvora, vestits i per la gran participació de gent.

Enguany les festes de Moros i Cristians es presenten amb moltes novetats i canvis ja que la “Gran Entrà”, que tradicionalment s’ha fet en diumenge, enguany s’ha traslladat al dissabte, en aquest cas, el dissabte 28 de juny a partir de les 20.00h, amb l’objectiu de fer-la més participativa.

En aquesta ocasió, les filaes Sharquies i Templaris ostentaran les capitanies, que estaran representades per Francis Ribes Ginestar i Juan Ivars Roig, respectivament. El pregó, que tindrà lloc el divendres 27 de juny a les 23h, s’emmarcarà dins de l’acte de presentació de banderins, abanderats, ambaixadors i capitans i estarà a càrrec de Rafael Palací Garrido, que va ser un dels fundadors d’aquestes festes, ostentant a més el càrrec de president en dos ocasions i va ser nomenat fester d’honor l’any 2004.

Tant la regidora de Festes, Raquel Soliveres, com el president de l’Associació de Moros i Cristians, Kiko Martínez Córdoba, conviden a tots els veïns a gaudir d’aquestes festes.

A Infobenissa es pot consultar la programació completa de les Festes de Moros i Cristians 2014 de Benissa.

Infobenissa, a més, ha publicat un vídeo de les festes de Moros i Cristians de l’any 1981 aprofitant aquestes dates:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gv7WTeTVkys[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?