General

La junta electoral també obri expedient sancionador al batle de Benissa

Nova gatera a Benissa
Nova gatera a Benissa

A la junta electoral de zona de Dénia no li donen gat per llebre. També ha obert expedient sancionador al batle de Benissa, Abel Cardona, de Reiniciem, per llançar notes de premsa que publicitaven “assoliments” del govern local (Reiniciem governa amb PSPV i Compromís). Una d’eixes notes és la que es refereix a la posada en marxa d’una gatera. El que s’ha dit: gat per llebre.

La queixa la va presentar el PP. És la segona que fa camí a la Marina Alta. Al batle de Xàbia, José Chulvi, també l’han obligat a retirar la nota de premsa de la nova escoleta i el segon pavelló d’esports. Els populars estan a la que cau. El govern de Benissa també ha hagut de llevar de la seua web i de les xarxes socials les informacions referents la nova aula per a iniciar-se en el llenguatge musical, l’estalvi per al consistori de la modernització del polígon, l’adquisició en un concessionari local del nou cotxe de la policia local i la sol·licitud a la conselleria de la propietat de l’antic institut.

La junta electoral adverteix a Cardona que pot haver incomplit l’article que prohibeix publicitar “assoliments” durant la campanya electoral (és l’art. 50.2 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General). L’avisa que la sanció pot arribar als 600 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?