General

La Junta de Govern aprova les bases per a les ajudes a l’hostaleria i comerç local

L'Ajuntament de Benissa
L’Ajuntament de Benissa

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases reguladores per a la concessió de subvencions a l’hostaleria i el comerç local per al foment de la seua activitat econòmica amb motiu dels efectes originats per la pandèmia de la Covid-19, per import equivalent a la taxa de recollida de residus sòlids urbans. Aquest pla d’ajudes específic està destinat a persones físiques o jurídiques i a les entitats mancades de personalitat jurídica legalment constituïdes com a bars i restaurants, sales de festa, hotels o semblants i establiments comercials d’àmbit general, entre d’altres.

Per a poder participar serà necessari presentar les sol·licituds en el registre de l’Ajuntament de Benissa en imprès normalitzat que estarà disponible en la web municipal www.benissa.portaldelcomerciante.com. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, data que anunciarà el consistori a través dels seus diferents canals en els pròxims dies.

De la gestió del procediment s’encarregarà la Regidoria de Promoció Econòmica a través de l’Agència de desenvolupament local AFIC-CREAMA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?