General

La guàrdia civil, la policia local i Seprona realitzen accions coordinades davant nous casos d’enverinament de gossos al terme de Benissa

Cartell de perill d'enverinament a una zona rural de Benissa
Cartell de perill d’enverinament a una zona rural de Benissa

S’ha constatat l’existència de diverses morts de gossos per causa d’enverinament als voltants del Quisi i de Lleus, en el Terme Municipal de Benissa. De nou, tal com ja s’ha comunicat a través de diversos mitjans institucionals, es recomana extremar la precaució amb les mascotes a fi d’evitar majors perjudicis i mentre perdure aquesta situació, aconsellant a les persones propietàries que porten les seues mascotes amb collaret.

Per part de la policia local s’informa que ja s’estan coordinant gestions amb altres cossos de seguretat, com la guàrdia civil i el Seprona, hi ha hagut seguiment amb associacions i s’està informant la ciutadania a través de cartells en zones rurals, a més de realitzar-se les patrulles de vigilància.

Des de la Guàrdia Civil a Benissa destaquen que hi ha hagut dos denúncies de propietaris a Benissa i una a Senija. Lamentablement aquests fets poden anar en augment, i serà benvingut tot tipus de col·laboració ciutadana, contactant al telèfon 96 573 07 22.

L’Ajuntament de Benissa desitja transmetre la seua més severa condemna davant els nous casos d’enverinament de gossos. Es recorda que en el cas que qualsevol persona es trobe en el camp algun animal de fauna silvestre o domèstica enverinat, és important saber que no se l’ha de tocar ni moure, havent de cridar immediatament al telèfon gratuït del Seprona (062) o al ja citat telèfon de la Guàrdia Civil a Benissa, marcant el 96 573 07 22.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?