General

Acció conjunta davant nous casos d’enverinament de gossos

Cartell de la policia local de Benissa avisant d'una possible zona amb verí
Cartell de la policia local de Benissa avisant d’una possible zona amb verí

L’Ajuntament de Benissa vol transmetre la seua més severa condemna davant els nous casos d’enverinament de gossos i gosses. Des del consistori s’estan organitzant tasques de neteja en algunes zones que ja han indicat els efectius de la Guàrdia Civil de Benissa, cos que segueix realitzant investigacions al respecte.

Des del lloc de la Guàrdia Civil destaquen que s’han trobat nombrosos punts amb verí, situats a la zona de la Oltà i Canelles, tant en el terme de Benissa com el de Calp. De fet, ja han informat a la Guàrdia Civil del municipi veí. Diversos agents mediambientals que pertanyen a la Conselleria també estan col·laborant en la investigació, realitzant anàlisis del verí ingerit pels gossos i altres tasques de suport.

Per part de la Policia Local indiquen que s’està treballant amb associacions, s’està informant a la ciutadania i es continuen realitzant patrulles de seguiment.

Després de l’enverinament de 9 gossos en les últimes dues setmanes, s’han donat nous casos, dels quals han mort tres cans, quatre s’han recuperat i un més es troba greu. De nou, es recomana extremar la precaució amb les mascotes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?