General

La gent gran de Benissa reprén les classes d’informàtica i de gimnàstica

Curs d'informàtica al Centre Social Bèrnia
Curs d'informàtica

Més de 20 jubilats reben classes d’informàtica els dilluns, dimarts i dimecres en tres grups al Centre Social Bèrnia i en horari de 18.30 a 20.00.

Aquests cursos s’emmarquen al programa de la Regidoria de la Tercera Edat per a persones majors i comprèn un curs bàsic en el qual s’aprèn l’ús de l’ordinador i l’entorn windows així com el maneig de word i d’internet.

També s’han reprès les classes de gimnàstica de manteniment destinades al col·lectiu de la tercera edat des de dimarts passat 14 de gener després del parèntesi nadalenc.

A causa de la a la gran acceptació que va tindre en iniciar-se, la classe de gimnàstica es desenvolupa durant tot l’any tots els dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 en la Seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia a càrrec d’una monitora especialitzada.

La regidora Maria Llopis, ha destacat la demanda d’aquests cursos que ja s’han consolidat en l’oferta d’activitats de la regidoria per millorar la salut i posar al dia sobre les noves tecnologies els jubilats i jubilades de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?