General

La Generalitat suspén les classes a partir del dilluns que ve pel coronavirus. Benissa cancel·la La Perimetral i tanca la Piscina Coberta, el Palau Sant Pere i el Centre Social Bèrnia

Coronavirus
Coronavirus

La presència del coronavirus ja ha causat les primeres mesures d’importància al País Valencià. La Generalitat Valenciana ha comunicat aquesta vesprada al seu compte de Twitter la suspensió de l’activitat docent en tots els nivells educatius (Universitats, Batxillerat, Educació Secundària, Infantil, Guarderies, Formació Professional i altres) a partir del pròxim dilluns 16 de març.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Benissa comunicava aquest matí que a partir de demà, 13 de març, romandran tancats, almenys durant els pròxims 15 dies, la Piscina Coberta, el Palau Sant Pere, el Centre Social Bèrnia i el Cinema Municipal. Així mateix, queden cancel·lades les activitats o reunions de caràcter cultural o festiu, les activitats del “Mes de la Dona”, la Cursa Comarcal d’Escoles Municipals de Ciclisme.

Una altra de les activitats que queden cancel·lades és La Perimetral 2020, que anava a celebrar-se aquest dissabte 14 de març. L’organització ha indicat al seu compte de Facebook, que de moment es preveu la data del 7 de novembre per a la seua celebració. Els corredors que tinguen l’assegurança de cancel·lació podran mantindre la seua plaça per a la nova data indicada o podran sol·licitar la devolució dels diners fins i tot finalitzat el termini marcat en el reglament. La resta de corredors podran participar en la nova data de la cursa o en el seu defecte participar en l’edició de 2021 sense cost addicional (es guarda la inscripció).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?