General

La dona del portaveu de C’s a Benissa impugna la designació del director general de SUMA

Una oficina de SUMA
Una oficina de SUMA

La designació del tècnic José Manuel Bonilla com a director general de SUMA ha sigut impugnada per una de les aspirants al lloc, Isabel Reyero, al seu torn dona del portaveu i candidat de Ciutadans a Benissa, Isidoro Mollá, segons ha pogut saber aquest diari.

Les fonts consultades creuen que no hi haurà problemes amb el nomenament de Moreno, al qual es va designar el passat mes de febrer com a director de SUMA després d’haver superat un procés selectiu convocat per l’organisme provincial per a cobrir aquesta plaça, que va comptar amb la participació de 26 aspirants.

La valoració de mèrits i les entrevistes als aspirants “ha sigut realitzada per una comissió tècnica integrada per funcionaris de Suma i de la Diputació Provincial, d’acord amb la convocatòria”, segons la informació facilitada en el seu moment per la Diputació Provincial d’Alacant.

Més enllà del recorregut que tinga aquesta impugnació, està pendent la designació de les direccions de diversos organismes públics. En el pacte de govern entre el PP i Ciutadans pel qual va arribar al govern provincial César Sánchez s’especificava que el partit taronja podia proposar els seus candidats per a dirigir alguns òrgans depenents de la institució com el Patronat de Turisme o l’ADDA.

Entenen que, per a Ciutadans, SUMA entraria en el pacte, malgrat el caràcter tècnic finalment triat pel govern popular i que li haurien promès a aquesta persona, en l’actualitat secretària general de l’Ajuntament de Benissa que dirigeix en minoria el popular Juan Bautista Roselló.

El cas és que els organismes depenents de la Diputació continuen aturats davant la falta d’un acord de Ciutadans per a portar-los endavant. Després de SUMA, la Diputació ha negociat amb Josep Vicent la seua incorporació al capdavant de l’ADDA per a convertir-lo en referent musical de la província, però encara té pendents altres com el Patronat de Turisme, on Ciutadans ha presentat dues opcions: l’exregidora popular Belén González i Antonio Galvañ, exdirector general d’IFA, la primera avalada per la direcció de Ciutadans a la província la segona, pel diputat Fernando Sepulcre.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 16 de maig de 2016 al diari LA VERDAD


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?