General

La directora general de Joventut visita Benissa

La directora general de Joventut, Belén Hoyo, visita Benissa
La directora general de Joventut amb el batle i el regidor de joventut

La setmana passada, la Directora General de Joventut, Belén Hoyo, va visitar el Casal dels Joves de Benissa i la Seu Universitària, i posteriorment es va reunir amb el batle, Juan Bautista Roselló i el regidor de Joventut, Jorge Ivars, amb l’objectiu de coordinar, conjuntament, accions que afavorisquen els joves de Benissa.

En la reunió, es va parlar de diferents iniciatives que es podrien adoptar conjuntament, apropant els joves del municipi a les activitats, serveis i convocatòries de la Generalitat en temes d’interés per als joves i impulsar totes les campanyes específiques de l’Institut València de la Joventut, tals com els camps de treball, campanya d’esquí, activitats de multiaventura, cursos d’idiomes, etc.

També van fer referència al treball conjunt que estan duent a terme per a, més endavant, signar un conveni en referència al Carnet Jove i al Carnet Alberguista, que suposen una aposta per donar més avantatges als joves benissers, ja que es pot utilitzar també en la resta d’Espanya i en més de 40 països europeus.

Tant Hoyo com Roselló, han manifestat la seua intenció d’unir  esforços per a coordinar nous projectes que siguen interessants i beneficiosos per als joves.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?